back principal

Informació Oficial

  • Ajornada reunió informativa PESA Bona vesprada, la reunió del Programa d'Educació Sexual i Afectiva (PESA) prevista per a aquesta vesprada a les 19 hores s'ha ajornat.Pròximament s'indicarà la nova data de la reunió.Disculpeu les molèsties.
    Publicat a les per Pere Vanó i Vañó
  • AVÍS Temporal Hivernal - Centres educatius Segons ha informat l'Ajuntament d'Ontinyent, demà se suspenen les classes."SUSPENSIÓ DE CLASSES. Vista l'evolució del temporal i la situació d’alerta roja en la qual estem, es suspenen les classes a tots els centres educatius de la ciutat a més de Centre de Dia, Centre Ocupacional, EPA Sant Carles i Escola Oficial d'Idiomes. Continuarem informant-vos"Esteu atents-es demà durant el matí per si hi ha alguna novetat. En funció de l'evolució de l'oratge es podrien reanudar o suspendre durant tota la jornada.Una salutació.
    Publicat a les per Pere Vanó i Vañó
  • Informació sobre la previsió meteorològica Segons ens han informat tant l'Ajuntament  d'Ontinyent com el de Fontanars, es convenient que esteu atents als avisos del correu del centre i de la web, per a actualitzar les  possibles situacions que es creen al voltant dels fenòmens meteorològics previstos per als propers dies.Per al dilluns encara no s'ha activat protocol.
    Publicat a les 17 de gen. 2020, 13:58 per Pere Vanó i Vañó
S''estan mostrant les entrades 1 - 3 de 161. Mostra'n més »


L'ANDANA
BLOC DE PREMSA DE L'IES L'ESTACIÓ

Últimes publicacions de l'andana


SUBVENCIÓ BONO-BUS

La junta de l’AMPA informa que la devolució d’1 euro per abonament, als seu associats, es realitzarà el primer dimarts de mes, a les 19 h 30 min a la sala de visites.GIMNASTRADA 2016

Gimnastrada 2016


Vídeo de YouTube

DESCARREGUEU EL VÍDEO


EXPOSICIÓ PRIMERA PARADA


   


Ċ
Ferran Mas Doménech,
11 d’abr. 2017, 5:10