back principal

Informació Oficial

  • Concurs de Postals de Nadal Nadal s'acosta, i com cada any, el departament de dibuix i la direcció del centre, organitzen el Concurs de Postals de Nada.Ací podeu llegir les bases de la convocatòria del concurs.Animat a participar!!!
    Publicat a les 5 de nov. 2020, 3:45 per Enrique Minguet
  • INICI DAW Semipresencial Arranca el curs per a 1r DAW Semipresencial en IES L’Estació, dilluns 26 d’octubre a les 16:30h reunió d’inici de curs per Webex. Rebreu per correu l’enllaç i la contrasenya per entrar a la reunió.A la reunió es comentaran les característiques del curs i com i on connectar-se a l’aula virtual per seguir el curs.En cas de no poder assistir a la reunió, ací teniu el vídeo per veure com accedir a l’aula virtual.El que anem a comentar a la reunió, estarà disponible en el curs de tutoria de l’aula virtual.Vos esperem !!!
    Publicat a les 26 d’oct. 2020, 10:13 per Enrique Minguet
  • MATRICULA DAW Semipresencial  Hui 16 d'octubre comença el termini per matricular els alumens que apareixen en la llista d'admesos definitiva fins el 19 d'octubre.Tota la informació que necessiteu per matricular-vos està en la següent pàgina.En els següent enllaç podeu consultar les llistes d'admesos.
    Publicat a les 16 d’oct. 2020, 0:15 per Enrique Minguet
S''estan mostrant les entrades 1 - 3 de 198. Mostra'n més »


L'ANDANA
BLOC DE PREMSA DE L'IES L'ESTACIÓ

Últimes publicacions de l'andana


SUBVENCIÓ BONO-BUS

La junta de l’AMPA informa que la devolució d’1 euro per abonament, als seu associats, es realitzarà el primer dimarts de mes, a les 19 h 30 min a la sala de visites.GIMNASTRADA 2016

Gimnastrada 2016


Vídeo de YouTube

DESCARREGUEU EL VÍDEO


EXPOSICIÓ PRIMERA PARADA


   


Ċ
Ferran Mas Doménech,
11 d’abr. 2017, 5:10