Novetats

Beques Batxillerat i Cicles formatius. Curs 2018-2019


Es recorda que  des del dia 16 d'agost i fins l'1 d'octubre podeu sol.licitar una beca per als qui esteu cursant estudis post-obligatoris.

El tràmit s'ha de fer  a través de la web del ministeri: Ajudes i Beques 2018-2019

CALENDARI PLA MULAN

25 de març 2020, 12:16 publicada per Pere Vanó i Vañó

 • Divendres 27 de març s’obrirà AULES a l’alumnat d’ESO. Per a evitar la sobrecàrrega dels sistemes, s’insta l’alumnat que hi entre, preferiblement, en
  horari de matí .
 • Entre el divendres 27 de març i dilluns 30 de març es produirà la càrrega massiva de totes les famílies amb fills i filles escolaritzats, que disposen d’adreça de correu electrònic registrada en el sistema ITACA, en el portal de comunicacions Web Família.
 • El dilluns 30 de març serà el primer dia d’obertura de WebEx a l’alumnat. I podran iniciar les classes
  en línia en directe.
 • El dimarts 31 de març s’obrirà AULES a l’alumnat de Batxillerat per a poder realitzar avaluacions i compartir materials. Per a evitar la sobrecàrrega dels sistemes, s’insta l’alumnat que entre en aquesta plataforma en horari de vesprada .
 • El dijous 2 d’abril s’obrirà AULES a l’alumnat de Formació Professional per a poder fer avaluacions i compartir materials. Per a evitar la sobrecàrrega dels sistemes, s’insta l’alumnat que entre en aquesta plataforma en horari de vesprada .
Totes les eines tindran vídeos tutorials i guies en PDF en obert, que també es posaran en la pàgina web del Pla MULAN https://portal.edu.gva.es/mulan/

Tancament del centre

22 de març 2020, 12:10 publicada per Pere Vanó i Vañó

Segons instruccions de la Secretaria Autonòmica d'Educació, a partir de demà dia 23, el centre romandrà tancat fins nou avís.

Atenció telefònica de 10 a 12 hores de dilluns a divendres:   684 11 41 16

Correu electrònic: 46006100@gva.es

Sense títol

22 de març 2020, 11:50 publicada per Pere Vanó i Vañó   [ actualitzat el 22 de març 2020, 12:09 ]Informació suspensió de l'activitat educativa

13 de març 2020, 5:48 publicada per Pere Vanó i Vañó


Benvolgudes famílies:

Segons ha informat la inspecció educativa i seguint les indicacions de la generalitat valenciana:
Se suspenen les classes a partir del dilluns 16 de març com a mesura preventiva per tal de fer front al coronavirus.

No obstant això, el personal docent, no docent, d'administració i serveis així com qualsevol altre que treballe als centres educatius públics i concertats assistirà, amb caràcter general als centres educatius.

Podreu fer el seguiment dels vostres fills i filles a través de Web Família i Aules.

Esteu atents a les possibles comunicacions i novetats pels canals oficials.

Actualització d'informació COVID-19

12 de març 2020, 5:46 publicada per Pere Vanó i Vañó   [ actualitzat el 12 de març 2020, 6:02 per Sancho Silvia ]

La Conselleria d'Educació informa:

1. Se suspenen tots els viatges escolars previstos fora de la població on estiguen situats els centres educatius que els hagen programat

2. Se suspenen, igualment, els intercanvis de professorat i d’alumnat, així com les estades formatives de tots els nivells educatius, que estigueren previstos.

3. La realització d’excursions escolars d’àmbit local haurà de ser autoritzada pels responsables de l’àrea de salut pública de la qual forme part el centre educatiu corresponent.

4. Se suspenen les pràctiques en centres sanitaris de l’alumnat que està cursant el mòdul de formació en centres de treball (FCT).


D’altra banda, el centre ha instal.lat dispensadors de gel hidroalcohòlic (sabó, tovalloles de paper…) per a la higiene personal i col·lectiva de tots els membres de la comunitat educativa.

Així mateix, s'han posat en llocs visibles per a tota la comunitat educativa el material gràfic sobre els hàbits de prevenció i d'higiene sobre el coronavirus.

La direcció de l'IES l'Estació.

Concurs de Fotografia - La Igualtat Suma = +

11 de març 2020, 8:36 publicada per Enrique Minguet   [ actualitzat el 11 de març 2020, 9:02 ]


S'obri la participació en el I Concurs de Fotografia La Igualtat Suma = +, organitzat per l'AMPA de l'IES L'Estació i el mateix institut.
Tota la informació la podeu consultar el document que hi ha en baix de la noticia.

INFORMACIÓ SOBRE EL COVID-19

11 de març 2020, 0:30 publicada per Pere Vanó i Vañó   [ actualitzat el 11 de març 2020, 9:47 ]

Informació de la la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, per als centres educatius per tal d'oferir informació que es considera rellevant amb la finalitat de contribuir a frenar l'expansió de la malaltia i evitar alarmismes innecessaris.

Vídeo de Google Docs 
 Xarrada Amenaces en l'ús d'Internet i les xarxes socials

11 de febr. 2020, 0:10 publicada per Enrique Minguet

AMPA Informa.
Des de l’AMPA de l’IES l´Estació d’Ontinyent s’han encetat una sèrie de xarrades amb l’objectiu de tractar diferents temàtiques al voltant de l’educació i les problemàtiques que afecten als/les adolescents. Este cicle es realitza al llarg del curs lectiu i s’han organitzat junt al propi Institut i amb la col·laboració de diferents entitats que s’han volgut sumar.

Com a inici de les xarrades i per celebrar el dia de la Internet segura, el proper dilluns 17 de febrer a les 19h a la Biblioteca del centre s’ha organitzat juntament amb el subinspector de la Policia Nacional d’Ontinyent una conferència anomenada, Amenaces i riscos en l'ús d'Internet i les xarxes socials.

També, el dilluns 16 de març a les 19.15h i en col·laboració amb el Projecte Trèvol, s’ha previst altra xarrada al voltant de Les possibilitats i creixement personal dels joves en els instituts inclusius. En este sentit diferents professionals del Trèvol ens acompanyaran i explicaran com es desenvolupen els projectes dins les aules i els seus beneficis.

Totes les xarrades estan adreçades especialment a les famílies i educadors/es d’Ontinyent i comarca que vullguen assistir.

Proves títol A2 francés i anglés

4 de febr. 2020, 12:28 publicada per Pere Vanó i Vañó

Vos recordem que les proves per a l'obtenció del títol de l'Escola Oficial d'Idiomes - A2, seran:

 • dijous 6 de febrer: examen d’anglés a les 11:30 hores - aules 15 i 16

 • dijous 13 i divendres 14 de febrer: prova oral d’anglés - 11:30 hores - aula 62

 • dilluns 11 de febrer: prova escrita de francés a les 11:30 hores - aula 62

 • dijous 20 de febrer: prova oral de francés  a les 9:00 hores - aula 62

27 de gener, reunió informativa del PESA

22 de gen. 2020, 3:02 publicada per Pere Vanó i Vañó

La reunió del Programa d'Educació Sexual i Afectiva (PESA) amb el sexòleg municipal Xavier Marian de Dios es serà el proper dilluns 27 a les 19 hores a la Biblioteca del centre.1-10 of 174