Novetats

Beques Batxillerat i Cicles formatius. Curs 2018-2019


Es recorda que  des del dia 16 d'agost i fins l'1 d'octubre podeu sol.licitar una beca per als qui esteu cursant estudis post-obligatoris.

El tràmit s'ha de fer  a través de la web del ministeri: Ajudes i Beques 2018-2019

Admissió Formació Professional - ASSISTENTS TELEMÀTICS

21 de maig 2021, 1:54 publicada per Enrique Minguet   [ actualitzat el 21 de maig 2021, 1:56 ]

Ja estan disponibles els assistents  telemàtics per fer l'admissió a Formació Professional, recorda que estaran oberts fins el 1 de juny. No t'ho deixes per a última hora !!!

Proves d'Accés a Cicles Formatius

17 de maig 2021, 13:52 publicada per Enrique Minguet   [ actualitzat el 17 de maig 2021, 14:02 ]

Recordem als inscrits en les Proves d'Accés a Cicles Formatius, que les proves son el dilluns 24 i dimarts 25 de maig.


Per poder entrar a l’examen cal portar el DNI o el NIA per identificar-se.

Adjuntem els horaris de les proves.

Consulteu les dades actualitzades en el Resum del Calendari de les Proves d’Accés 2021

CFGS Transport i Logística i el 3x2

4 de maig 2021, 5:44 publicada per Enrique Minguet

El proper curs 2021-22 IES L’Estació incrementa la seua oferta formativa amb el Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS) de Transport i Logística, cicle de la família professional de Comerç i Màrqueting.

Aquest cicle formatiu te la següent característica, els mòduls del primer curs son exactament els mateixos que els del CFGS Comerç Internacional, que ja porta temps impartint-se al nostre centre.

El disseny de l'itinerari formatiu que ha autoritzat la Conselleria d’Educació al nostre centre és el conegut com un 3x2, que significa que amb tres cursos pots obtenir dos titulacions diferents.

En el nostre cas concret, vol dir que, si acabes 1r i 2n de Comerç Internacional, cursant 2n de Transport i Logística tindries els dos CFGS, amb tres cursos, dos cicles formatius, el de Comerç Internacional i el de Transport i Logística.

Però, si de moment no tens interès en fer els dos cicles, i sols vols fer-ne un, cap problema, el que has de fer és matricular-te en 1r de Comerç Internacional (recordem que aquest curs és comú per als dos cicles) i quan passes a segon curs, tries si vols continuar amb Comerç Internacional o si vols fer Transport i Logística, així de fàcil.


Admissió Cicles Formatius

30 d’abr. 2021, 8:12 publicada per Enrique Minguet


La presentació de sol·licituds d’admissió telemàtica tant en FP Bàsica com en els cicles de grau mitjà i superior serà del 21 de maig a l’1 de juny
La matriculació en FP Bàsica anirà del 16 al 22 de juliol i del 23 al 30 de juliol en grau mitjà i superior

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha publicat en el DOGV (consultar ací) el calendari d’admissió i matriculació per al curs 2021-2022 dels nivells d’FP impartits als centres sostinguts amb fons públics i que engloben tant l’FP Bàsica com els cicles de grau mitjà i de grau superior, els programes formatius de qualificació bàsica (PFQB) i l’FP Bàsica de segona oportunitat; aquesta última, dirigida a les persones beneficiàries del Pla d’ocupació juvenil.

Tota la tramitació a través de telematricula.es

El procés d’admissió en els estudis d’FP el realitza l’alumnat, o les seues famílies en el cas que les persones aspirants siguen menors d’edat, i se centra a aportar tota la informació i posar les opcions dels centres preferents per a poder fer la baremació i la determinació del centre educatiu.

Aquest procediment va presentar l’any passat una novetat rellevant, ja que va passar a tramitar-se de manera telemàtica en l’espai web consultar ací.

Aquesta tramitació, que va crear Educació de la Generalitat per a donar solució a un procediment marcat per la pandèmia i l’estat d’alarma, va resultar molt beneficiosa i pràctica per a les persones interessades a estudiar FP. Fruit d’aquesta experiència, telematricula.es s’ha consolidat com l’opció prioritària per a realitzar aquest tràmit a partir d’ara.

En aquests moments, la Conselleria treballa en l’actualització de telematricula.es i l’espai web estarà habilitat perquè estiga en funcionament en el calendari previst d’admissió que s’ha assenyalat.

L’espai web inclourà tota la informació per a realitzar el procediment d’admissió telemàtic, així com les respostes a les preguntes freqüents que puguen sorgir per a fer el tràmit. En breu se n’informarà en detall.

Admissió ESO i Batxillerat

30 d’abr. 2021, 7:35 publicada per Enrique Minguet   [ actualitzat el 30 d’abr. 2021, 7:35 ]

admissioESO-BAT

La presentació de sol·licituds 

d’admissió ESO i Batxillerat del 3 al 14 de juny

la matriculació del 26 al 29 de juliol

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha publicat en el DOGV (consultar) el calendari d’admissió i matriculació per al curs 2021-2022 dels nivells d’Infantil, Primària, ESO i Batxillerat.

En ESO i Batxillerat les famílies utilitzen aquest procediment en menor mesura, ja que el fan servir només per a canviar els fills i filles de centre educatiu per diferents raons com, per exemple, pel canvi de residència d’una població a una altra.

El procés d’admissió és el primer tràmit que es fa per a l’escolarització per primera vegada o per a sol·licitar canvi de centre educatiu. El realitzen les famílies i se centra a aportar tota la informació i posar les opcions dels centres preferents per a poder fer la baremació i la determinació del centre educatiu on s’escolaritzen els fills i filles.

Aquest procediment va presentar l’any passat una novetat rellevant, pel fet que la gran majoria de les famílies realitzaren aquest tràmit de manera telemàtica en l’espai web ‘telematricula.es’.

Aquesta tramitació, que va crear Educació de la Generalitat per a donar solució a un procediment marcat per la pandèmia i l’estat d’alarma, va resultar molt beneficiosa i pràctica a les famílies. Fruit d’aquesta experiència s’ha consolidat i s’ha establit com a l’opció preferent per a realitzar aquest tràmit a partir d’ara.

En aquests moments, la Conselleria està treballant en l’actualització de ‘telematricula.es’ i l’espai web estarà habilitat perquè estiga en funcionament en el calendari previst d’admissió que s’ha assenyalat.

L’espai web inclourà tota la informació per a realitzar el procediment d’admissió telemàtic, així com les respostes per a les preguntes freqüents que puguen sorgir per a fer el tràmit. En breu s’informarà en detall al respecte.

AMPA informa

23 d’abr. 2021, 1:15 publicada per Imma Cambra   [ actualitzat el 23 d’abr. 2021, 1:36 ]

https://3f82dfc5-a-6ad45abb-s-sites.googlegroups.com/a/iestacio.com/iestacio/httpsitesgooglecomsiteiestacio/novetats/entradasintitulo-3/Copia%20de%20IMG-20210416-WA0011.jpg?attachauth=ANoY7crcqriTeyY8QFsJ82pn5FTlAnVfnmDDLUTsxYwqISQYxULPYgLvXdIQ2WBHNk79uSd2ndf2KgkLa3Qie9S2cSB1ER5XdoAYFFYUQXPpR0PnNiPQBVa5ETNhGXwIFysdvN6BIwIpA-jSlH6sE9_aD_JIbF7T4F71IbI-jgmvG9Bq-Gz2xcwbFUkQtlIL618XpyrY8zt0ENaEZDxKK1GwlPoJVf-l1odAm2psz7mHpRC5yp_vqKfESP8kZlAK2Cr7-x68mdhxz7OnmkzU-AK-xoxPldWnRIAD6YMo3SeGbW9FOEeUDmpPDI7kfetlzRndHQWNhg5S&attredirects=0

Proper dilluns 26 d'abril a les 19:00 h Xarrada en línia a càrrec d'Ana Clemente, psicóloga i terapeuta familiar.


SOLUCIONAR O ACOMPANYAR?

Esperem la teua assistència

Proves d'Accés a Cicles Formatius 2021

23 de març 2021, 0:56 publicada per Enrique MinguetRecordeu que ja està obert el període d'inscripció per a realitzar les proves d'accés als cicles formatius d'FP. 

El termini d'inscripció estarà obert fins al 31 de març. 
Per ajudar-te en la inscripció hem preparat els següents documents:
Recordeu enviar posteriorment la documentació per correu electrònic a la secretaria del centre: 46006100.secret@gva.es

En cas de dubtes, envia'ns un correu a 46006100.secret@gva.es

Les proves d'accés als cicles formatius d'FP seran el 24 i 25 de maig. 

Participem al Premi IMAS:)T de INNOVALL

16 de des. 2020, 1:47 publicada per Enrique Minguet   [ actualitzat el 17 de des. 2020, 4:42 ]


Encara que per la pandèmia el format de la Jornada de Foro I+T organitzada per INNOVALL per al 18 de desembre, s'ha adaptat, serà en streaming, en el següent enllaç podeu veure la jornada en directe, IES L'Estació participa amb el projecte de l'alumne Juan Luis Belda, de 2n de DAW.

Com podeu veure al programa de la jornada, a les 9:30h hi ha un Workshop sobre SmartCities, molt interessant per poder veure iniciatives per orientar la nostra carrera professional. A les 10;30 començaran les exposicions dels projectes presentats per els tres IES d'Ontinyent, no vos ho podeu perdre, els vostre suport en la distància segur que el pot sentir el nostre representant.

Sols ens queda desitjar-li a Juanlu molta sort i tindre en el pensament que participar ja és un èxit.

Concurs de receptes de Nadal

10 de des. 2020, 4:30 publicada per Enrique Minguet


Un clàssic, com tots els anys per Nadal l'AMPA de IES L'Estació presenta el concurs de receptes de Nadal. Enguany amb el context que ens ha tocat viure serà en vídeo!!!.

Teniu fins el 17 de desembre per participar.

Concurs de Postals de Nadal

5 de nov. 2020, 3:45 publicada per Enrique Minguet


Nadal s'acosta, i com cada any, el departament de dibuix i la direcció del centre, organitzen el Concurs de Postals de Nada.

Ací podeu llegir les bases de la convocatòria del concurs.

Animat a participar!!!

1-10 of 208