CALENDARI PLA MULAN

25 de març 2020, 12:16 publicada per Pere Vanó i Vañó   [ actualitzat el 31 de març 2020, 2:11 ]
  • Divendres 27 de març s’obrirà AULES a l’alumnat d’ESO. Per a evitar la sobrecàrrega dels sistemes, s’insta l’alumnat que hi entre, preferiblement, en
    horari de matí .
  • Entre el divendres 27 de març i dilluns 30 de març es produirà la càrrega massiva de totes les famílies amb fills i filles escolaritzats, que disposen d’adreça de correu electrònic registrada en el sistema ITACA, en el portal de comunicacions Web Família.
  • El dilluns 30 de març serà el primer dia d’obertura de WebEx a l’alumnat. Podran iniciar les classes
    en línia en directe. S'ha prioritzat aquestes classes amb l'alumnat de 2n de Batxillerat i és el professorat (si ho considera oportú) qui convocarà l'hora i dia de les classes.
  • El dimarts 31 de març s’obrirà AULES a l’alumnat de Batxillerat per a poder realitzar avaluacions i compartir materials. Per a evitar la sobrecàrrega dels sistemes, s’insta l’alumnat que entre en aquesta plataforma en horari de vesprada .
  • El dijous 2 d’abril s’obrirà AULES a l’alumnat de Formació Professional per a poder fer avaluacions i compartir materials. Per a evitar la sobrecàrrega dels sistemes, s’insta l’alumnat que entre en aquesta plataforma en horari de vesprada .
Totes les eines tindran vídeos tutorials i guies en PDF en obert, que també es posaran en la pàgina web del Pla MULAN https://portal.edu.gva.es/mulan/

Comments