Fridays For Future Ontinyent

13 de març 2019, 23:15 publicada per Enrique Minguet
Fa uns mesos, una xica sueca de 15 anys, Greta Thunberg va començar a fer vaga en el seu institut cada divendres per protestar contra la inacció del seu govern davant la crisi climàtica. Avui, poc després, aquestes vagues s'han convertit en un moviment mundial en què, cada divendres, milers i milers de joves surten al carrer a reclamar mesures urgents contra el canvi climàtic, lluitant per un futur digne en l'únic planeta que tenim , sota el nom FRIDAYS FOR FUTURE. Vos convidem a vore la xerrada de Greta al TED.

Els estudiants de l'IES L'Estació van sol·licitar formalment que volien adherir-se a aquestes vagues estudiantils, 

La Direcció d'aquest centre, prenen consciència de la importància i magnitud que el tema planteja, proposa,davant aquesta petició i adonar-se de la repercussió mundial que està agafant l'esdeveniment, a l'alumnat una alternativa que consistiria en : l'inici d'una sèrie d'activitats de sensibilització que es realitzarien de forma periòdica al nostre Institut i que tindrien com a punt de partida, aquest divendres 15 de març.

La jornada escolar serà l'habitual, fins les 13'05h on pararem les classes per anar tota la Comunitat Educativa de l'IES que vulga o estiga autoritzada a concentrar-se a la porta de l'Ajuntament i poder llegir un manifest d'adhesió a les iniciatives “Fridaysforfuture”. En finalitzar la concentració a les 14:05 els alumnes se n'anirien a casa de de l'Ajuntament.
Comments