Xarrada Amenaces en l'ús d'Internet i les xarxes socials

11 de febr. 2020, 0:10 publicada per Enrique Minguet
AMPA Informa.
Des de l’AMPA de l’IES l´Estació d’Ontinyent s’han encetat una sèrie de xarrades amb l’objectiu de tractar diferents temàtiques al voltant de l’educació i les problemàtiques que afecten als/les adolescents. Este cicle es realitza al llarg del curs lectiu i s’han organitzat junt al propi Institut i amb la col·laboració de diferents entitats que s’han volgut sumar.

Com a inici de les xarrades i per celebrar el dia de la Internet segura, el proper dilluns 17 de febrer a les 19h a la Biblioteca del centre s’ha organitzat juntament amb el subinspector de la Policia Nacional d’Ontinyent una conferència anomenada, Amenaces i riscos en l'ús d'Internet i les xarxes socials.

També, el dilluns 16 de març a les 19.15h i en col·laboració amb el Projecte Trèvol, s’ha previst altra xarrada al voltant de Les possibilitats i creixement personal dels joves en els instituts inclusius. En este sentit diferents professionals del Trèvol ens acompanyaran i explicaran com es desenvolupen els projectes dins les aules i els seus beneficis.

Totes les xarrades estan adreçades especialment a les famílies i educadors/es d’Ontinyent i comarca que vullguen assistir.
Comments